МЕНИ
Насловна » Актуелности » Потписивање уговора са добитницима који су извучени у трећем и четвртом колу наградне игре „Узми рачун и победи“

Потписивање уговора са добитницима који су извучени у трећем и четвртом колу наградне игре „Узми рачун и победи“

23.02.2023.

Потпредседник Владе Србије и министар финансија Синиша Мали и директор Републичке дирекције за имовину Јован Воркапић потписали су уговоре о додели четири стана добитницима који су извучени у трећем и четвртом колу наградне игре „Узми рачун и победи“.

Потписивање четири уговора реализовано је са Мином Луковић из Чачка, Кристијаном Цударом из Панчева, Зораном Стојичићем из Бешке и Жељком Мијатовићем из села Јагњило код Младеновца.

Мали је нагласио да је у овој наградној игри учествује рекордан број грађана Србије, односно да је до сада послато око сто милиона рачуна.

„Хвала свима који су учествовали у овој наградној игри. Ви сте дали допринос да изградимо свест да у нашој Србији треба да се изборимо са сивом екномијом и да узимамо фискалне рачуне. По први пут је ова наградна игра дигитална. По први пут се скенирају QR кодови, чиме показујемо да идемо у корак са светом када су у питању нове технологије. Веровали или не, ми у овом тренутку имамо око сто милиона рачуна који су послати у овој наградној игри. Више од 900.000 налога је активно. Тај број расте из дана у дан. Успели смо да изградимо свест код грађана да је важно да се боримо против сиве економије, да узимамо фискалне рачуне, да градимо лепшу и успешнију Србију коју остављамо нашој деци“, рекао је Мали.

Добитници су се захвалили и поделили своје импресије са присутнима.

У наградној игри „Узми рачун и победи“ у овом циклусу извлачи се укупно десет станова у Београду, а укупна вредност наградног фонда износи 1.682.424,33 евра.

Шест станова који се додељују се налази у Земуну, у насељу Земунске капије (једноипособни и двособни), а четири на Новом Београду, у Блоку 63, у Улици Јурија Гагарина (двособан, два трособна и један четворособан).

До сада је извучено осам станова, и у овом циклусу предвиђено је још једно извлачење за два стана, у суботу, 25. фебруара.

Информатрор о раду Регистар непокретности у јавној својини Ствари у јавној својини које су предмет отуђења Извод банке као доказ о уплати
Народна скупштина Републике Србије Председник Републике Влада Уставни суд Србије Врховни касациони суд Србије Републичко јавно тужилаштво