МЕНИ
Насловна » Актуелности » Потписани уговори са добитницима станова у оквиру новог цилуса наградне игре „Узми рачун и победи“

Потписани уговори са добитницима станова у оквиру новог цилуса наградне игре „Узми рачун и победи“

02.02.2023.

Потпредседник Владе Србије и министар финансија Синиша Мали и директор Републичке дирекције за имовину Јован Воркапић потписали су у Влади Србије уговоре са добитницима станова у оквиру новог циклуса наградне игре „Узми рачун и победи“, Владаном Петровићем из Шапца и Малином Радисављевић из Блаца.

У првом извлачењу, у суботу, 28. јануара Владан је добио једноипособан, а Малина је добила двособан стан у насељу Земунске капије у Београду, и то су прва два од укупно десет станова који ће бити додељени до краја овог циклуса наградне игре.

Синиша Мали се захвалио свим учесницима наградне игре, и истакао да је до сада скенирано око 55 милиона рачуна са отворених готово 700.000 налога на апликацији „Узми рачун и победи“ и истакао да је ово корак напред за све чиме показујемо да смо способни да прихватимо нове технологије.

Кроз наплату фискалних рачуна финансира се буџет Републике Србије.

Вредност наградног фонда наградне игре која је започела крајем децембра износи скоро 1,7 милиона евра, а последњи, пети круг, биће одржан 25. фебруара 2023. године.

Током првог кола наградне игре биће укупно пет извлачења током којих ће се додељивати по два стана. Шест станова се налази у Земуну, у насељу Земунске капије, а четири на Новом Београду, у Блоку 63, у Улици Јурија Гагарина.

У плану је још једно коло наградне игре када ће се доделити још десет станова.

Информатрор о раду Регистар непокретности у јавној својини Ствари у јавној својини које су предмет отуђења Извод банке као доказ о уплати
Народна скупштина Републике Србије Председник Републике Влада Уставни суд Србије Врховни касациони суд Србије Републичко јавно тужилаштво