МЕНИ
Насловна » Актуелности » Потписан уговор са добитником највредније награде другог кола наградне игре „Узми рачун и победи“

Потписан уговор са добитником највредније награде другог кола наградне игре „Узми рачун и победи“

05.03.2021.

Синиша Мали, министар финансија у Влади републике Србије и Јован Воркапић, директор Републичке дирекције за имовину Републике Србије потписали су уговор са добитником награде другог кола наградне игре - стан у насељу „Београд на води“.
Јован Воркапић, директор Републичке дирекције за имовину Републике Србије је честитао Драгославу Илићу и нагласио да је наградна игра показала позитивне ефекте, који ће тек бити видљиви, пре свега јер је узимање фискалних рачуна приликом куповине постала навика.

Министар Мали је потписујући уговор са срећним добитником стана истакао да ће нова наградна игра „Узми рачун и победи“ почети на пролеће ове године.
„Позитивна атмосфера око наградне игре и фискалних рачуна даје свој резултат у пракси, а ми ћемо сигурно у наредних пар недеља, брже него што било ко очекује, а након анализе резултата ове наградне игре, изаћи са идејом и предлогом још једне наградне игре. Већ сада знамо да ћемо имати два круга наградне игре – један већ на пролеће, а други на јесен, односно зиму ове године“, рекао је Мали.

Добитник највредније награде другог кола наградне игре Драгослав Илић из Великог Градишта захвалио се Влади републике Србије и министру финансија и истакао да не може да сакрије изненађење и одушевљење. За радост целе породице заслужна је супруга Санела, јер је коверта коју је она послала извучена из базена у којем се нашло око 12 милиона коверата.
Министар финансија честитао је срећном добитнику и рекао да је презадовољан одзивом грађана за учешће у наградној игри, али и свешћу која се развија када је у питању борба против сиве економије и нагласио да тиме помажу да се гради лепша, боља и успешнија Србија.

У оквиру наградне игре „Узми рачун и победи“ укупно је подељено 60 аутомобила, али и 12 станова, и то 10 у насељу „Земунске капије“ и два стана у „Београду на води“.

Информатрор о раду Регистар непокретности у јавној својини Ствари у јавној својини које су предмет отуђења Извод банке као доказ о уплати
Народна скупштина Републике Србије Председник Републике Влада Уставни суд Србије Врховни касациони суд Србије Републичко јавно тужилаштво